Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit rejtegetnek az Olsen lányok?

 
 
Az ikrek menekülnek a fotósok elöl, de a vérben úszó szemeket így is sikerült lencsevégre kapni.

Az Olsen ikrek kedd éjjel éppen Cortney Cox kedvenc éttermében akartak megvacsorázni, de egyikük sem igazán örült, hogy fotósok veszik körbe őket. Állítólag mindketten véres szemekkel és felpüffedt arccal távoztak a vendéglőből. Talán nem ízlett nekik a vacsora?

Valószínűleg másról lehet szó. Mary-Kate és Ashley amint észrevették a paparazzókat, szabályosan elrohantak az étteremből. Szemtanuk szerint Ashley mindent megtett azért, hogy a kezével eltakarja arcát miközben csattogtak körülöttük a fényképezőgépek. De még így is sikerült megörökíteni Mary Kate vérben úszó szemeit. Egyelőre csak találgatnak, hogy a vacsora előtt mit fogyaszthattak a lányok, amitől kissé eltorzult a fizimiskájuk.

Az ikrek élete szinte születésük óta nyitott könyv. Édesanyjuk már 9 hónapos korukban elvitte őket egy válogatásra, ahol a Bír-lak (Full House) című tévé sorozathoz kerestek szereplőket. Viszonyuk szinte példaértékűnek mondható, hiszen mindenhol együtt szerepelnek, együtt futtatták fel divatcégüket és divatmárkáikat, és Ashley mindig testvére mellett állt, még a 2004-es anorexia-botrányban is.

Sokszor hallhattunk arról is, hogy a lányok nagyon nehezen vészelték át a kamaszkort. Rengeteg élmény és tapasztalat maradt ki az életükből, folyamatosan fotósok hada kísérte őket mindenhova, és a nap huszonnégy órájában szinte vezényszóra kellett mosolyogniuk. Mindez ellen úgy próbáltak védekezni, hogy egyetemre mentek, ahol igyekeztek kevésbé feltűnő ruhákban járni, ám sikertelenül.

Mary-Kate egyik újévi fogadalma az volt, hogy sokkal könnyebben veszi az életet, és sokat fog bulizni, de a lány átesett egy kicsit a ló túl oldalára, mert mást sem tett az utóbbi időben, csak buliról bulira járt. Régi barátai helyett újakat szerzett, akikkel együtt szórakozott esténként, több alkalommal erősen lerészegedve. Ráadásul állítólag megint nem hajlandó enni. Csak kávén és energiaitalokon él, és rengeteget dohányzik.

Míg ikertestvére, Ashley folytatja tanulmányait a New York-i egyetemen, addig egyre valószínűbb, hogy Mary-Kate nem fog visszatérni az iskolapadba. - Az évek múlásával egyre jobban különböznek egymástól Ashley-vel! Attól tartunk, Mary-Kate lesz a rosszlány, akit folyton ki kell húzni a csávából – mesélte az ikrek egyik barátnője nemrégiben.

Nem saját szerzemény más oldalról van