Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lohan kontra Olsen

 
Lindsay majdnem fogpiszkálót csinált Ashley Olsen csontos lábaiból.

A hollywoodi tini titánok nem ápolnak valami közeli barátságot egymással, köszönhetően annak, hogy elég belterjesen élték ki a szexuális vágyaikat. Lindsay is a pasik miatt rúgta össze a port az Olsen ikrekkel még évekkel ezelőtt. De a jelek szerint azóta sem javult a helyzet. Ugyanis a héten LiLo rátámadt a csontváz testvérek egyik felére. Lohan éppen barátnőjével, Samantha Ronsonnal iszogatott egy bárban, amikor Ashley megérkezett, és odaköszönt Samnek. A bajos csaj erre felkapta vizet, és finoman közölte Olsennel, hogy mihamarabb vigye onnét a tizenöt éves, csontos hátsóját, mert belelép az arcába.

Ezt Ash egy nemzetközi kézjelzéssel konstatálta, és a klub másik végébe ment bulizni a barátaival. Samantha persze kiakadt, hogy Lindsay-nek miért kellett ezt tennie. A két barátnő már korábban is a hajtépés közelében volt néhányszor. Nemrég az utcán veszekedtek, mert LiLo úgy érezte, hogy a DJ elhanyagolja. Ám az ismerőseik szerint az a vodkatemető igazi baja, hogy Sam egyre nagyobb figyelmet kap munkája miatt, amire a rehab királynő féltékeny.

Pedig korábban olyan szépen alakult Lindsay és Sam barátsága, majd románca. A nyíltan leszbikus Ronson ugyanis könnyen átállította LiLot a másik oldalra. Amikor az énekesnő a tavalyi év egyharmadát elvonón töltötte, egyfolytában Samanthának irogatott szerelmesleveleket. Az egyikben azt taglalja, hogy gyerekeket akar a lemezlovas hölggyel, és ha nem lehetnek egymáséi, akkor nincs értelme élni.

Forrás: www.femalefirst.co.uk

nem saját szerzemény más oldiról van