Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hófehér arccal és piros rúzzsal jelent meg!

Döbbenet! Mary-Kate Olsen úgy fest, mint egy vámpír!

Döbbenetes fotók készültek a fiatal sztárról, Mary-Kate Olsen-ről a Metropolitan Opera ünnepségén. A nádszálkarcsú színésznő eddig sem tűnt mindig egészségesnek, ám ahogyan most fest, az sokakat ledöbbentett!

Mary-Kate Olsen arca hófehér volt és vérvörös rúzst tett fel ajkaira!

A sztár ugyanis fekete ruhába öltözött, arca hófehér volt és vérvörös rúzst tett fel ajkaira. Az eredmény szinte ijesztő lett!

Korábban felröppent az a hír, hogy talán terhes, mert többen nagyobbnak vélték látni a pocakját a szokottnál. Ám akkor a National Enquirer által közzétett tutibiztos értesülést egyszerűen megcáfolták! 
A sztár sajtószóvivője akkor úgy reagált: 
- "Mary-Kate egyáltalán nem terhes"! 
Arról cikkeztek, hogy Mary-Kate Olsen nem azért hízott, mert mondjuk már nem anorexiás végre, hanem mert ilyen cseles módon próbálja elterelni a figyelmet terhességéről. 
A 22 éves színésznő Nate Lowman nevű képzőművész pasijával állítólag tervezi a családalapítást, de a sajtós cáfolata alapján egyelőre nem léptek túl a tervezési fázison. 
A mostani fotók alapján Mary-Kate nem tűnik nagyon boldognak, a képeken nem mosolyog és a ruházata is azt mutatja, hogy kicsit gyászos hangulatban van.

Nem saját szerzemény más oldalról szettem