Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley Olsen az életéért könyörög


 
Elege van a paparazzikból, akik veszélybe sodorják őt és az ártatlan civileket.

Ashley Olsen kiborult. A 22 éves ikerlány nem bírta tovább magában tartani az elkeseredettséget, amit a lesifotósok miatt érez nap mint nap. A sztár a New York Times-ban többek között arról is mesélt, hogy úgy érzi, a paparazzik miatt vált idegronccsá.

- Most már ott tartok, hogy amikor meglátok egy fényképezőgépet, totális idegronccsá válok. Egyszerűen nem tudom bemagyarázni magamnak, hogy tűrnöm kell, mert ez a munkám. Inkább a nő szólal meg bennem ilyenkor, aki úgy érzi, hogy betörtek az intim szférájába. Ha meglátom azt a sok száz fotóst, szabályosan érzem a felém áradó agresszivitást – panaszkodott a színésznő.


Ashley azonban nem csak saját magáért aggódik, hanem az ártatlan civilekért is, akik szintén ki vannak téve a paparazzik erőszakosságának. – A Los Angeles-i fotósok bármire képesek azért, hogy lefényképezhessenek. Simán áthajtanak a piros lámpán, ha úgy tartja kedvük, ezzel azonban olyan emberek életét is veszélyeztetik, akiknek semmi köze a felhajtáshoz. Arra már gondolni sem merek, mi történne, ha ártatlan gyerekek halnának meg egy őrült paparazzi miatt – aggodalmaskodott az Olsen lány.

Forrás: www.femalefirst.co.uk

nem saját szerzemény más oldiról van

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viagra Generique Achat En Ligne Ellzeli

(EllAffore, 2019.10.14 22:04)

Nausea With Cephalexin <a href=http://addrall.com>orlistat online</a> Sale Discount Bentyl Dicyclomine With Free Shipping Washington