Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A PETA2 állatvédő szolgálat igencsak haragszik az Olsen ikrekre, amiért állíti bőröket és szőröket hordanak. Íme egy - az RTL hírek által 2008. június 11-én kiadott - cikk (megtalálható az RTL HÍREK menüpontban is):

Olsen-szülinap bizarr ajándékkal. Az állítvédők egy-egy tincs hajat postáznak az ikrek partijára. Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen már lázasan készül arra, hogy óriási partival ünnepljék meg 22. születésnapjukat. A lányok nem is sejtik, mennyien szeretnék meglepni őket a nagy nap alkalmából. Az Emberek az Állatokkal való Etikus Bánásmódért (PETA) szervezete támadást indított az ikrek ellen, amiért továbbra sem hajlandók levetni magukról az állatszőrméket.
A PETA felszólította fiatal tagjait, hogy egy-egy hajtinccsel járuljanak hozzá a lányok szülinapi ajándékaihoz. A furcsa meglepetés az állatvédő szervezet ifjúsági tagozatának, a peta2-nek ötlete. A hajdarabokhoz egy apró üzenetet is mellékelnek majd a színésznőknek, amely így szól: Kérlek, használjátok a hajunkat az állatok helyett. Boldog szülinapot! - Mary-Kate és Ashley már elég idős ahhoz, hogy tudja: az állatok szőre nem úgy nő, mint a fű. Reméljük, hogy amikor megkapják az ajándékunkat, legalább egy pillanatra elgondolkoznak azon, mit művelnek – mondta Dan Shannon, a PETA vezetője. Nem ez az első alkalom, hogy a PETA az Olsen-lányokat gúnyolja. A szervezet korábban létrehozott egy speciális weblapot, melynek címe Meet the Trollsen Twins (Találkozz a Troll-ikrekkel) lett. A honlapon Hairy Kate és Trashley (Hajas Kate és Vacakocska) fogadja a látogatókat, akiket fel is lehet öltöztetni az oldalon: véres vagy halott állatokkal.

Hát igen... Képzeljétek, még sztrájkoltak is ellenük! Íme a sztrájkról írt cikk:

Tüntettek az Olsen ikrek ellen! Az állatokkal szembeni etikus magatartás hívei ismét kampányt indítottak az Olsen ikrek ellen. Az állatvédők Hollywood egyik leghíresebb utcáján azért tiltakoztak, mert a lányok nem hajlandók lemondani a szőrmék viseléséről. Nem először tiltakozik a PETA állatvédő szervezet Mary-Kate és Ashley Olsen ellen. Az állatvédők azért haragudtak meg az ikrekre, mert azok semmibe vették a szervezet azon kérését, hogy ne hordjanak többé bundát, illetve ne is használjanak fel szőrmét a kollekcióikban. A csoport ezért kampányba kezdett Mary-Kate és Ashley ellen a következő szlogennel: "Bundát csodaszép állatok és ronda emberek hordanak". Az ikreket ábrázoló posztert a Los Angeles-i Walk of Fame-en leplezték le. A PETA nem először hívta fel a figyelmet a gyerekszínészként befutott lányokra, már többször tiltakoztak az ellen, hogy nem hajlandók lemondani a szőrmék viseléséről. Az állatvédők most megpróbáltak minél feltűnőbb helyet keresni, így Los Angeles Walk of Fame elnevezésű utcáján vonultak fel táblákkal a kezükben, és kihelyeztek egy hirdetőplakátot is az Olsen ikrek ellen. (MTI)

Íme néhány kép erről a sztrájkról:

Bizony! Nem azért, de szerintem az ellen, hogy az ikrek bundát hordjanak, nem tehetnek semmit. Magam is imádom az állatokat, és én sem helyeslem ezt, de attól még, hogy sztrájkolnak, az Olsen lányok nem fognak lemondani a szőrméről. Na mindegy! A játékot egyébként itt érheted el (ez a link a egyébként megtalálható a JÁTÉKOK menüpontban is): http://www.peta2.com/trollsens/dress_up.asp

Van ezen az oldalon egy olyan video is, amely a Bír-lak című filmsorozat egyik epizódjára épül, csak kicsit "horrorosítva" van. Ezt a videot itt érheted el: http://www.peta2.com/trollsens/video.asp

Végül pedig íme egy kép erről a weboldalról (ez a kép egyébként megtalálható a KARIKATÚRÁK, illetve az RTL HÍREK menüpontban is):

A most következő cikkből kiderül, hogy az állítvédők ezúttal szörnyen túllőttek a célon! Íme:

Az Olsen testvéreket nehéz szimpatikusnak nevezni, ám néhány állatvédő aktivista már túl messzire ment a véleménynyilvánításban. A PETA nkénteseitől nem szokatlan, hogy kemény bosszút állnak a szőrmét viselő sztárokon ám Mary-Kate és Ashley Olsen ellen intézett támadásuk már nem túl sportszerű. A mérges vegetáriánusok az ikrek Hírességek Sétányán található csillagára arták rá, hogy Szőrmés Banyák. Ez egy részt bőven kimeríti a szólásszabadság fogalmát, emellett pedig köztulajdont rongáltak meg, és nem a csontkollekciók valamelyik ruhadarabját. Természetesen a rendőrségnek sem tetszik az önbíráskodás, ezért nyomozást indítottak az ügyben.

Nem saját szerzemény másoldalról szettem