Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Heathrow-n fotózták le a három sztárt!

Gwyneth Paltrow és az Olsen ikrek együtt utaztak!

Heathrow reptéren látták őket együtt sétálni, nagy csomagokkal. Az ikrek mindketten elég fáradtnak tűntek, Gwyneth pedig elegánsan, csizmában utazott, szemmel láthatóan nagyon jó formában van.


A PETA nevű szervezet gyűlésére igyekeztek a sztárok, hisz köztudottan Mary-Kate és Ashley is Gwyneth-hez hasonlóan nagy állatvédők. 

A szőke színésznő nemrég egy AFER nevű kampányhoz is kapcsolódott, mely a lovak megmentését tűzte ki célul maga elé. 

A misszió során a beteg állatokat, pónikat és lovakat rehabilitációnak vetik alá, és megmentik őket! Gwyneth pedig lelkesen támogatja a célt!

Az ikrekről nemrég felröppent az a hír, hogy háborúzna egymással és unják már, hogy csak együtt emlegetik őket! Régen áldás volt számukra, hogy olyanok, mint két tojás, ma azonban már legszívesebben letagadnák egymást. 

- " Ashley elismert üzletasszony szeretne lenni, és ezzel akar még híresebbé válni. Az ikertestvére sem bánná, ha más téren is sikeresek lennének, de ő sokkal lustább. Nem hajlandó feladni az eddigi életvitelét, egyszerűen képtelen felnőni" – panaszkodott a lányok egyik hozzátartozója.
 
Az Olsen-testvérek nemrég jelentették meg saját önálló divatmárkájukat, a The Row-ot. Ashley azonban úgy érzi, csak ő dolgozik, és testvére hátráltatja őt.